Čarobna knjiga

Internet prodavnica - Klub čitalaca

"Čarobna knjiga" izdavačka kuča, internet prodavnica i klub čitalaca. Sve na jednom mestu!

Kontakt

Informacije o porudžbinama radnim danima od 09-17h, Tel: 021/ 439697 Kontaktirajte nas »

Registruj se!
Prijava za članove
Zaboravljena lozinka?
Čarobna knjiga newslteer

Čarobna Knjiga

NEWSLETTER

Art Anima

Čarobna knjia

„Saga o Mračnoj Feniks”

 

Čarobna knjiga predstavlja jednu od najpoznatijih i najcitiranijih priča iz Marvelovog univerzuma – „Sagu o Mračnoj Feniks” (X-Men #129-138) – u okviru edicije The Best of Marvel #24

 

X-meni su, pod vođstvom Čarlsa Ksavijera, svoje čudesne sposobnosti posvetili zaštiti ljudskog roda. Jedna od njih, Džin Grej, nesvesno je došla u posed nezamislivih moći i X-meni sada moraju da odluče da li je život žene koju vole vredniji od postojanja čitavog univerzuma.

 

Saznajte zašto je „Saga o Mračnoj Feniks” nezaobilazno štivo za sve ljubitelje američkog superherojskog stripa i najznačajnija priča X-men mitologije. Pripremićete se i za filmsku adaptaciju ove sage, u režiji Sajmona Kinberga, koja u bioskope stiže 2019.

 

„Saga o Mračnoj Feniks” biće na Letećem startu od 11. 7. do 15. 7, po ceni od 1.340 dinara, u striparnici „Čarobna knjiga” u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford” na Novom Beogradu, Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books” u Novom Sadu i na našem sajtu. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu biće 1.500 dinara, a u ostalim knjižarama 1.999 dinara.

TOP 10 NASLOVA
Carobna knjiga

 

© 2013. Čarobna knjiga

www.carobnaknjiga.com

Developed by weboperater

 

Podrška za kupovinu: internet_prodaja@carobnaknjiga.com

Na početak