Čarobna knjiga

Internet prodavnica - Klub čitalaca

"Čarobna knjiga" izdavačka kuča, internet prodavnica i klub čitalaca. Sve na jednom mestu!

Kontakt

Informacije o porudžbinama radnim danima od 09-17h, Tel: 021/ 439697 Kontaktirajte nas »

Registruj se!
Prijava za članove
Zaboravljena lozinka?
Čarobna knjiga newslteer

Čarobna Knjiga

NEWSLETTER

Art Anima

Čarobna knjia

10 godina čarobne knjige

  

 

Povodom obeležavanja desetogodišnjice rada Izdavačke kuće „Čarobna knjiga“, od 26. septembra do 2. oktobra 2013. godine u Kulturnom centru Beograda (Knez Mihailova 6) biće održana sedmodnevna manifestacija „Dani Čarobne knjige – širenje kulture“.

 

Manifestacija se organizuje u saradnji s Kulturnim centrom Beograda i ambasadama zemalja čiju je književnost „Čarobna knjiga“ objavljivala proteklih deset godina.

 

Ljubitelji pisane reči moći će da prisustvuju brojnim promocijama i predavanjima na kojima će učestvovati poznati pisci, prevodioci, urednici i lektori.

 

Program „Izdavaštvo iznutra“, koji će trajati od 27. septembra do 2. oktobra, svake večeri od 18 do 20 časova, zamišljen je kao niz popularnih predavanja i diskusija namenjenih ljubiteljima književnosti, sa ciljem da ih upozna s glavnim fazama izdavačkog procesa putem razgovora s onima koji neposredno učestvuju u izdavačkom procesu. Svako veče je posvećeno jednoj fazi: pisanju, uređivanju, prevođenju i lekturi.Kompletnu satnicu programa manifestacije "Dani Čarobne knjige - širenje kulture" možete pogledati ovde. 

 

TOP 10 NASLOVA
Carobna knjiga

 

© 2013. Čarobna knjiga

www.carobnaknjiga.com

Developed by weboperater

 

Podrška za kupovinu: internet_prodaja@carobnaknjiga.com

Na početak