Čarobna knjiga

Internet prodavnica - Klub čitalaca

"Čarobna knjiga" izdavačka kuča, internet prodavnica i klub čitalaca. Sve na jednom mestu!

Kontakt

Informacije o porudžbinama radnim danima od 09-17h, Tel: 021/ 439697 Kontaktirajte nas »

Registruj se!
Prijava za članove
Zaboravljena lozinka?
Čarobna knjiga newslteer

Čarobna Knjiga

NEWSLETTER

Art Anima

Čarobna knjia

ASTERIKS NA LETEĆEM STARTU

 

Dragi čitaoci, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je prva knjiga novog domaćeg izdanja Asteriksa konačno u prodaji! U njoj se nalaze prve tri epizode najpopularnijeg stripskog serijala na svetu: Asteriks, galski junak, u kojoj se upoznajete s Galima, njihovim malim selom i, naravno, s brojnim rimskim legijama koje ga okružuju i pokušavaju da ga osvoje; Zlatni srp, epizoda koja će vas povesti na urnebesno putovanje u Luteciju i u potragu za zlatnim srpom, bez kog nema čarobnog napitka, i Asteriks i Goti, u kojoj Asteriks i Obeliks odlaze u važnu ali opasnu misiju da spasu Aspiriniksa, seoskog druida i dobrog prijatelja!

 

Novo izdanje Asteriksa izlazi, prvi put kod nas, u luksuznoj opremi, u tvrdom povezu, na 140 strana velikog formata, s novim, kvalitetnijim kolorisanjem, urađenim po želji i instrukcijama Albera Uderzoa, legendarnog autora ovog stripa.

 

Ne propustite da obezbedite svoj primerak po promotivnoj ceni od samo 1.340 dinara!

 

 „Asteriks – knjiga 1” biće na Letećem startu od 18. 7. do 21. 7. u striparnici „Čarobna knjiga” u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford” na Novom Beogradu, Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books” u Novom Sadu i na našem sajtu. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu biće 1.500 dinara, a u ostalim knjižarama 1.999 dinara.

TOP 10 NASLOVA
Carobna knjiga

 

© 2013. Čarobna knjiga

www.carobnaknjiga.com

Developed by weboperater

 

Podrška za kupovinu: internet_prodaja@carobnaknjiga.com

Na početak