Čarobna knjiga

Internet prodavnica - Klub čitalaca

"Čarobna knjiga" izdavačka kuča, internet prodavnica i klub čitalaca. Sve na jednom mestu!

Kontakt

Informacije o porudžbinama radnim danima od 09-17h, Tel: 021/ 439697 Kontaktirajte nas »

Registruj se!
Prijava za članove
Zaboravljena lozinka?
Čarobna knjiga newslteer

Čarobna Knjiga

NEWSLETTER

Art Anima

Čarobna knjia

Riznica Bonelli: serijal – Merkurio Loi 1

 

Merkurio Loi – prvo izdanje nove podbiblioteke „Riznica Bonelli: serijal“

 

U okviru ove podbiblioteke objavljivaćemo višetomne priče aktuelnih serijala, odnosno serijala koji su i dalje „živi“ u Italiji. Shodno tome, ne možemo vam tačno kazati koliko će biti tomova izvanrednog Merkurija, ali možemo vam obećati da nećemo dozvoliti da ga se uželite. Sledeći tom možete očekivati već u septembru, a zatim na svaka četiri meseca.

 

Prvi tom – 192 strane, pun kolor, format A5, tvrd povez.

 

Merkurio Loi je mnogo šta: profesor, ljubavnik, filozof... ali pre svega je znatiželjna osoba. Ta ga znatiželja neizbežno dovodi u neobične i opasne situacije. Njegove beskrajne šetnje papskim Rimom 19. veka često se završavaju tako što se on uplete u mračne poslove nekog od brojnih tajnih društava. Njegov mladi asistent, Otone, i sam pripada jednom takvom društvu. Prefinjene i uverljive priče ovog serijala plene pažnju čitalaca i dobijaju pohvale kritike zbog sugestivne italijanske scenografije, dinamične radnje i punog kolora.

 

U knjizi koja je pred vama nalaze se prve dve epizode serijala:

1. RIM, GRAD BEZUMNIKA

2. ZAKON ODMAZDE

 

Ili, kako bi Davide Boneli rekao: „Ja, sa svoje strane, neću ovde hvaliti Merkuriove vrline (vi ćete, kao i uvek, izreći neosporivu presudu), već želim da naglasim da je ovaj lik svojim pojavljivanjem zaradio neograničen pristup mozaiku inventivnosti i inicijativa, transformacija i eksperimenata – kao i potvrda i „ponovnih otkrića“ – bonelijanske zaostavštine koju gradimo korak po korak da bismo vam ponudili što bogatiji i raznovrsniji univerzum avantura; univerzum bogat i raznovrstan kao što je danas izdavačko tržište u celini, posebno ono stripsko, koje mora imati u vidu i superbrzu dinamiku interneta... u čemu nema ničeg lošeg. Takav je duh vremena. Recimo samo da vas, između novosti koje se neprestano ažuriraju preko mreže, Merkurio Loi poziva da malo usporite, da osetite ritam šetnje i doživite intuiciju koja se neočekivano javlja usput... zadovoljstvo dobrog čitanja. Šta kažete: vredi li poslušati ga?“

Leteći START

Učestvuj i obezbedi sjajne
naslove sa 33% popusta!

LETEĆI START JE U TOKU

  • dana

  • sati

  • min

  • sek

TOP 10 NASLOVA
Carobna knjiga

 

© 2013. Čarobna knjiga

www.carobnaknjiga.com

Developed by weboperater

 

Podrška za kupovinu: internet_prodaja@carobnaknjiga.com

Na početak