Čarobna knjiga

Internet prodavnica - Klub čitalaca

"Čarobna knjiga" izdavačka kuča, internet prodavnica i klub čitalaca. Sve na jednom mestu!

Kontakt

Informacije o porudžbinama radnim danima od 09-17h, Tel: 021/ 439697 Kontaktirajte nas »

Registruj se!
Prijava za članove
Zaboravljena lozinka?
Čarobna knjiga newslteer

Čarobna Knjiga

NEWSLETTER

Art Anima

Čarobna knjia

SERIJAL „SAGA“ (TREĆI I ČETVRTI DEO) U PRODAJI!

Druga dva dela „Sage“, jednog od najpopularnijih strip-serijala današnjice, a nesporno najnagrađivanijeg i najcenjenijeg, u prodaji su od 13. septembra.

Nije važno koliki je svemir kad se svakog dana povećava broj onih koji žele vašu glavu! Pobeći, sakriti se i sačuvati Hejzel postaje izazov s kojim se naši glavni junaci ne mogu izboriti! Život u bekstvu pretvara im se u strepnju, strah i iščekivanje u kojem živci popuštaju, napetost raste, a najmanja nepažnja može ih koštati života. Koliko bi pogrešno a „ljudski“ bilo opustiti se?

 „Saga“, epska svemirska avantura/fantazija, remek-delo čuvenog scenariste Brajana Vona i crtačice Fione Stejpls, predstavlja priču o mužu i ženi različitih, međusobno suprotstavljenih svemirskih rasa, koji se bore da zaštite svoju tek rođenu ćerku. U fantastičnom ambijentu neobičnih svemirskih predela, dočaranih majstorskom rukom Fione Stejpls, odvija se surova akciona avantura i dirljiva svemirska romansa.

Serijal je dobitnik dvanaest Ajznerovih nagrada (tri uzastopne za najbolji strip-serijal), sedamnaest Harvijevih nagrada (četiri uzastopne za najbolji strip-serijal), kao i „Hjuga“ za najbolju grafičku priču.

Tokom Letećeg starta (od 13. do 16. septembra), knjige možete nabaviti po najpovoljnijoj ceni od 999 dinara po primerku na našem sajtu, u knjižari „Čarobne knjige“ u TC Eurocentar (Dečanska 5), u našem klubu čitalaca u knjižari Bulevar Books i u striparnici Alan Ford.

Leteći START

Učestvuj i obezbedi sjajne
naslove sa 33% popusta!

LETEĆI START ĆE POČETI

  • dana

  • sati

  • min

  • sek

TOP 10 NASLOVA
Carobna knjiga

 

© 2013. Čarobna knjiga

www.carobnaknjiga.com

Developed by Web Operater

 

Podrška za kupovinu: internet_prodaja@carobnaknjiga.com

Na početak